PNRC

Performing Nature Research Center

A Delacon saját kutatóközpontja

A Performing Nature Research Center (PNRC) központban lehetőség van arra, hogy termékeinkkel kapcsolatban a lehető legnagyobb pontossággal és biztonsággal, ellenőrzött körülmények között végezhessük vizsgálatainkat. Központunkban külön részleg nyílt a brojlereknek, légkondícionált környezetben tartják a baromfikat, sertéseket és kérődzőket, emellett a létesítmény egyedülálló, számítógépvezérelt etető és itató rendszerrel is rendelkezik.

A PNRC-t a saját szigorú kutatási követelményeink alapján terveztük meg, így pedig mindig precíz, könnyen reprodukálható kutatási eredményekkel rendelkezünk.

A kutatási központban végzett munkánk során az emésztés javítása, a növekedési ütem fejlesztése, a betegségmegelőzés és a károsanyagcsökkentés állnak a középpontban - az állati takarmányozással kapcsolatosan felmerülő problémákra így mindig innovatív és költséghatékony megoldásokat tudunk kínálni. A növényi hozamfokozókkal kapcsolatos tapasztalatainknak köszönhetően képesek vagyunk minden állatfaj esetében a maximumot kihozni a takarmányozásból.

Kutatási központunkban végzett munkánk fő céljai:

  • A fitogének működési mechanizmusainak vizsgálata, hogy megtudjuk, melyek a legalkalmasabbak a takarmányfelvétel fokozására, melyek növelik a legjobban a teljesítményt, és melyek a leghatékonyabbak az egészségmegőrzés terén
  • Arra vonatkozó kutatások, hogy mely fitogén termékekkel csökkenthetők a takarmányozás negatív környezeti hatásai
  • Termékfejlesztés és kutatás specifikus betegségek és problémák esetére
  • Általános kutatások új fitogén összetevők kidolgozása érdekében