Phytogenic feed additives

Természetes úton fokozott teljesítmény

A Delacon a növényi alapú hozamfokozó termékek úttörője

A Delacon a világ legelismertebb képviselője a minőségi, növényi alapú teljesítménynövelésnek és takarmányozásnak. Az elmúlt 25 évben véghezvitt forradalmi újításainknak köszönhetően olyan módszereket kínálunk, amelyeknek köszönhetően természetes módon javítható a haszonállatok egészségi állapota valamint teljesítménye – kizárólag növényi eredetű kiegészítőkkel.

Az osztrák családi vállalkozásként induló Delacon az utóbbi 25 év során a növényi kivonatokban rejlő lehetőség kutatásának egyik úttörőjévé vált. Saját fejlesztésű és gyártású, kizárólag növényi alapú, gyógynövényeket, esszenciális olajokat tartalmazó termékeink kielégítik minden állatfaj igényeit, legyen szó kérődzőkről, sertésekről vagy baromfikról .

Az alapító Helmut Dedl hitvallását, miszerint igenis lehetséges, hogy antibiotikumos hozamnövelők helyett kizárólag növényi eredetű takarmány-kiegészítőkre támaszkodva nyújtson vállalata teljes körű szolgáltatást, a jelenlegi vezérigazgató, Markus Dedl is magáénak tekinti .

Az ausztriai Steyreggben található központunkból közel 45 országba exportálunk takarmány-kiegészítőket. A Delacon nemzetközi csapata 16 irodából és 110 alkalmazottból áll, emellett 30-nál is több nemzetközi értékesítő partnerrel dolgozik együtt .

Mi, a Delaconnál a következő értékeket valljuk :

Fenntartható eredmények

Ami korábban csak az antibiotikumos hozamfokozó szerek egy természetes alternatívája volt, mára egy olyan megbízható, többszörösen díjnyertes termékcsaláddá nőtt, mely folyamatosan bizonyítja hatékonyságát a teljesítménynövelés és a káros anyagok kibocsátásának visszaszorítása terén, ennek köszönhetően pedig tartós megoldást nyújt mindenki számára. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél jobban kihasználhassuk a növényi kivonatokban rejlő lehetőségeket, ezáltal pedig biztonságosabbá és jövedelmezőbbé tegyük az állattenyésztést .

Innováció

Az állati takarmányozással kapcsolatosan természetesek az újabb és újabb kihívások, azonban teljes elkötelezettséggel és felkészültséggel nézünk szembe ezekkel. A Delaconnál folyamatosan arra törekszünk, hogy új, innovatív megoldásokat találjunk a felmerülő kérdésekre .

Kiváló minőség

A tökéletességre való törekvés vállalatunk minden szegmensére igaz. Munkánk során kizárólag a legjobb szakemberekkel és a legmodernebb eszközökkel dolgozunk. A Delaconnál folyamatosan arra törekszünk, hogy minden termékünk biztonságos és hatékony legyen, emellett hosszú távú megoldást kínáljon mindenki számára. Eme törekvésünket az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) a takarmány-kiegészítők regisztrációja során a legmagasabb besorolással, arany fokozattal jutalmazta .

A kezdeti hitvallásunk iránti ragaszkodásnak köszönhetően vallhatjuk ma magunkat az állati takarmányozás jelenlegi és jövőben felmerülő kérdéseinek szakértőjének .

A Delacon sikereit számos nemzetközi szervezet is elismerte: 2013-ban STEP-díjat, 2012-ben az exportsikerekért járó Arany Pegasus-díjat és az Ausztria Vezető Vállalatai-díjat, 2009-ben pedig az Osztrák Export-díjat nyertük el .

Hiszünk a természet erejében rejlő lehetőségekben .

Folyamatos kutatásainknak és eredményeinknek köszönhetően mára elmondhatjuk magunkról, hogy globális szinten is vezetőkké váltunk a fitogén takarmány-kiegészítők piacán.