Minőségirányítás

A természet nyomán

Nyomon követhetőség és sztenderd minőség

A Delaconnál a minőség az első, legyen szó bármilyen folyamatról.

A minőség többet jelent annál, mint hogy megfelelünk a nemzetközileg elfogadott normáknak. A gördülékeny munka és a holisztikus megközelítés munkafolyamataink minden szegmensére igazak.

A Delaconnál a folyamatos fejlődésre törekszünk, és mindenki számára garantáljuk a teljes nyomon követhetőséget. A szigorú minőségi előírásoknak való megfelelés a gyártási folyamat minden egyes pontján elengedhetetlen számunkra.

Ami azonban a legfontosabb: ez a belső szabályozás garantálja Önnek termékeink megbízhatóságát.

A gyártás során alkalmazott alapanyagok minőségét szabványosított vizsgálatokkal és elemzésekkel biztosítjuk. Amellett, hogy garantáljuk termékeink tisztaságát, minden egyes összetevő esetében teljes nyomon követhetőséget biztosítunk.

Ki igazolhatná leghitelesebben az általunk nyújtott minőséget, ha nem maguk a vevőink? Elégedett ügyfeleink egyre növekvő száma a bizonyíték arra, hogy a Delaconnál kizárólag a legmagasabb minőséggel elégszünk meg.

A Delaconnál mindenre kiterjedő minőségbiztosítási rendszert vezettek be, mely biztosítja a termékek és szolgáltatások magas minőségét:


FAMI-QS

A fitogén termékek gyártása összhangban van a FAMI-QS előírásaival (European Feed Additives and Premixtures Quality System), mely egy európai, élelmiszer-higiéniai szabályozó rendszer (No. 183/2005).


HACCP

Bevezettük a HACCP rendszert (Hazard Analysis of Critical Control Points), hogy garantáljuk a termékek biztonságos használatát állatok és állattartók számára egyaránt.


EN ISO 9001:2008

Egyértelműen meghatározott módon dokumentáljuk folyamatainkat, összhangban az EN ISO 9001:2008 szabvánnyal.Biogazdálkodási tanúsítvány

A biogazdálkodási tanúsítvány mutatja, hogy a Delacon legtöbb terméke megfelel az EC 834/2007-es, biotermékekre vonatkozó szabályozásának.Komplex vizsgálatok az előállítási folyamat minden lépése során

 1. Nyersanyagok
  Alapanyagainkat bevált, megbízható beszállítóinktól szerezzük, biztosítva a folyamatos magas minőséget. Minden hozzánk érkező alapanyagot szigorú szempontok szerinti vizsgálatoknak vetünk alá.

  Laboratóriumi körülmények
  Biztosítjuk, hogy a gyártási folyamat során egyszer sem érintkezik a termék nem kívánt anyagokkal és szennyeződésekkel.

 2. Feldolgozás
  A félkész és kész termékeinket is szigorú laboratóriumi vizsgálatoknak vetjük alá, mielőtt útnak indulnak partnereinkhez.

  Szigorú minőségszabályozás
  Garantáljuk az egységes, mindenre kiterjedő minőséget, még egyedi igények esetén is. A teljes nyomon követhetőség az állandó szigorú ellenőrzési mechanizmusoknak köszönhető.

 3. Pontos szállítás
  Mivel a Delacon összes termékét az ausztriai Steyreggben állítják elő, garantált a következetesen magas minőség. Minden egyes új rendelést a Delacon megbízható partnerei szállítanak ki, legyen Ön bárhol a világon. Értékesítési egységeink emellett garantálják, hogy minden egyes megrendelését időben megkapja. Partnereink számára arra is lehetőséget biztosítunk, hogy kiszállított termékeink minőségét ők maguk ellenőrizzék.

Folyamatos fejlődés és az ügyfélkapcsolatok ápolása

A Delaconnál minden nap azon dolgozunk, hogy minőségirányítási rendszerünk a lehető legjobb legyen, ehhez pedig nemzetközi szakértők és kutatóintézetek segítségét is igénybe vesszünk. Az állattakarmányozás terén kulcsfontosságúnak tartjuk a partnerekkel való kapcsolat kiváló minőségét, ennek köszönhetően ugyanis gyorsabban és hatékonyabban találhatunk válaszokat az állattartás modern kérdéseire.